Helyi sport

2016.01.26. 09:58

Erősített az Algyő

A férfi kézilabda NB I/B Keleti csoportját veretlenül vezető Levendula Hotel-FKSE-Algyő az elmúlt héten két élvonalbeli csapat ellen is játszott hazai edzőmérkőzést. Az NB I tizedik helyén álló Orosháza 35-29-re nyert a vendéglátók ellen, míg a kilencedik pozíciót elfoglaló Komló 27-25-re diadalmaskodott.

Munkatársunktól

Levendula Hotel-FKSE-Algyő–Orosháza 29–35

Az algyői gólszerzők: Vadkerti 5, Simon, Gazsó 4-4, Magyar, Valaczkai 3-3, Kocsis, Tóth 2-2, Raffai, Pál Á., Kardos, Szepesi, Molnár, Teimel 1-1.


Levendula Hotel-FKSE-Algyő–Komló 25–27

Az algyői gólszerzők: Simon 5, Kocsis, Tóth, Gazsó 4-4, Teimel, Molnár Pál Á. 2-2, Valaczkai, Kardos, Raffai, Béleczki 1-1


Az ellenfelek a lehető legjobb kerettel álltak ki, a Komló elleni derbi komolyságáról pedig sokat elmond, hogy a régió legjobb bírópárosa, a Nagy, Túróczy duó vezette. A felkészülési találkozókon egy MOL-Pick szurkolóinak ismerős név is helyet kapott a hazai keretben, hiszen a szegedi nevelésű [namelink name="Tóth Balázs"] Nyíregyházáról Algyőre igazolt. A 21 éves balszélső a Mezőkövesddel az NB I-et is megjárta már. Legközelebb ma bizonyíthat, a Fehér Ignác Általános Iskola csarnokában ugyanis a szintén élvonalbeli Vácot fogadja az Algyő.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában