Helyi sport

2017.12.20. 14:36

Megerősítették Juan Carlos Pastort a MOL-PICK-nél

A szerda délelőtti egyeztetésen a MOL-PICK Szeged férfi kézilabdacsapatának vezetése megerősítette pozíciójában az együttes vezetőedzőjét, Juan Carlos Pastort. Denis Bunticcsal viszont szerződést bontott a szegedi klub.

Munkatársunktól

A csapat tulajdonosa, [namelink name="Csányi Sándor"] szerda délelőtt Budapesten fogadta a MOL-PICK Szeged vezetését és szakmai stábját. A megbeszélésen értékelték az évet, előbb a tavaszi szereplést, majd az őszi időszakot. - írja a pickhandball.hu.


A beszámolót követően Csányi Sándor megerősítette pozíciójában [namelink name="Juan Carlos Pastor"] vezetőedzőt, továbbra is a spanyol szakemberrel képzeli el a jövőt, nincs edzőkérdés a csapatnál. A klubtulajdonos bízik abban, hogy a csapat azt az arcát mutatja majd, amit tavasszal láthattak a szurkolók. 


[namelink name="Denis Buntic"]csal közös megegyezéssel szerződést bontott a MOL-PICK Szeged együttese, a horvát játékos távozik a csapattól. Egyelőre nincs szó a pótlásáról, ezen a poszton a két magyar válogatott jobbátlövő, [namelink name="Balogh Zsolt"] és [namelink name="Fekete Bálint"] szerepel.

Címkék#kézilabda

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában