Békés megye hírek

2017.11.10. 14:40

Árokba borult egy kisteherautó Szarvasnál, egy ember megsérült - fotók

Szarvas és Nagyszénás közötti úton sodródott le egy kisteherautó péntek délelőtt. A műszaki mentés és a helyszínelés idejére teljes szélességében lezárták az utat.

Munkatársunktól

Nagyszénás felé haladt a Mercedes kisteherautó, amikor egy balra ívelő kanyarban letért az útról és az épülő M44-es autópálya vízelvezető átereszébe csapódott. Információnk szerint a benne utazó sofőr és női utasa sérült meg, őket a mentők kórházba szállították. Úgy tudjuk, hogy a totálkárosra tört járművet csak daruval tudták kiemelni az árokból. A munkálatok idejére az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták.

Árokba borult egy kisteherautó, egy ember megsérült. Fotó: Donka Ferenc - GALÉRIA


Korábban


Lesodródott az úttestről és az út menti árokba borult egy kisteherautó péntek délelőtt Békés megyében, a Szarvas és Nagyszénás közötti úton. A balesethez Szarvasról érkeztek ki a hivatásos tűzoltók, akik áramtalanították a járművet és megkezdték a műszaki mentést. A munkálatok idejére az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták. Elsődleges információink szerint a balesetben egy ember megsérült, ezért őt a mentők ellátják.

Címkék#baleset

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!