Kecskemét és környéke

2017.11.10. 11:57

Koponyasérülést szenvedett, miután ismerőse italozás után megütötte

A Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya nyomozást rendelt el életveszélyt okozó testi sértés bűntett elkövetésének gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen. Három órán belül elfogták a tiszaalpári gyanúsítottat a tiszakécskei rendőrök.

Munkatársunktól

Csütörtök dél körül tett bejelentést a rendőrségen egy férfi, miután megtudta, hogy egyik ismerőse koponyasérülést szenvedett pár nappal korábban..


A nyomozás során kiderült, hogy a szombati napon többen is italoztak Tiszaalpáron. Előzetes szóváltást követően az egyik ismerőse nagy erővel megütötte a sértettet, aki úgy esett el, hogy a fejét a betonba ütötte. A 49 éves férfi az orvosi szakvélemény alapján súlyos, életveszélyes sérülést szenvedett.


A tiszakécskei rendőrök beazonosították és a bejelentést követő 3 órán belül elfogták a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható 50 éves tiszaalpári férfit. A gyanúsítottat őrizetbe vették a rendőrök és előterjesztést tettek előzetes letartóztatásának indítványozására - írta a police.hu.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!