Helyi sport

2017.10.31. 10:37

Tiger Woods ismét visszatér

Kilenc hónapos kihagyás után, november végén ismét megpróbálkozik a visszatéréssel Tiger Woods, a világ leghíresebb golfozója.

  A 41 éves játékos a honlapján közölte, hogy elindul a Bahamákon sorra kerülő Hero World Challenge elnevezésű viadalon. A 14-szeres Major-győztes évek óta küzd hátproblémákkal, legutóbb - negyedszer - áprilisban műtötték meg.


Májusban arról beszélt, hogy hosszú ideje nem érezte magát ilyen jól, de néhány nappal később a rendőrök ittas vezetésért előállították, miután otthonától nem messze az út mellett álló autójában aludt. Később kiderült, alkoholt nem fogyasztott, hanem gyógyszerek mellékhatása okozta a rosszullétét.


A korábbi világelső - aki jelenleg 1180. a ranglistán - 2008-ban nyert legutóbb a sportág Grand Slamjének számító Major-tornát, azt követően egyre többször küzdött sérülésekkel. Tavaly decemberben másfél év kihagyás után játszott újra, majd januárban a San Diegó-i versenyen szerepelt. Egy héttel később aztán Dubajban indult, de egy nap után kénytelen volt feladni a tornát, mivel kiújult a hátsérülése.

Címkék#golf

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában