Bulvár, celeb

2017.10.02. 13:09

Ölre mennek a játékosok a Survivorben

Kőkemény védettségi játékkal folytatódik a Survivor az RTL Klubon: a férfiak a férfiakkal, a nők a nőkkel küzdenek.

Iliász és Barbara közös tervet kovácsoltak Szandi lebuktatására. Ez ideig-óráig működött is. Az amulettre fájt a foguk, de helyette csak a lány mogyorókrémjét találták meg. Ezt tervezték felhasználni, hogy Szandra ellen fordítsák társait. Végül Szandi szövetséget ajánlott Iliásznak, így elejét vette a zsarolásnak.


A holtak szigetéről Zoli távozott. Ő volt az egyetlen, aki nem nyert párbajt.


A Mandirigma törzs számára védettségi játékkal indul a nap. A férfiak a férfiakkal, a nők a nőkkel küzdenek. Kőkemény harc, ahol csak a legerősebb marad állva. Iliásznak ismét lehetősége adódik, hogy bebiztosítsa magát. Biztos benne, ha nem szerzi meg a védettséget, őt szavazzák ki. A játék győztese, igazi "hiénamunkát" végez majd. De ki lesz az áldozat?

 


A Holtak szigetén ismét kiéleződnek az ellentétek a lányok között. Anita és Nóra újból egymás nyakának esik. Délután újból összecsapnak a játékosok, a zsákmányszerzésen ügyességi feladat vár rájuk, amit tovább nehezít majd a zord időjárás. A nyereményt viszont nem árulják el nekik, míg vége nincs a játéknak. Vajon ki küzd meg legjobban az ismeretlen jutalomért?


A Mandirigma szigeten ahogy közeledik az este és a törzsi tanács, ismét beindul az ármánykodás. Úgy tűnik, az árulás már mindennapos ezen a szigeten. De ma este az eddiginél is aljasabb húzásra számíthatunk, valaki a saját bennmaradása érdekében kiszavaztatja leghűbb társát!


Survivor az RTL Klubon, 18.55-től!

Címkék#RTL Klub

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!