Kecskemét és környéke

2017.10.02. 12:14

Ásó, bot és végül kés

Nyolcan verekedtek össze Kiskunhalason, a csoport egyik tagja késsel életveszélyesen megsebesített egy 44 éves férfit.

Életveszélyt okozó testi sértés megalapozott gyanújával őrizetbe vették R. F. 51 éves kiskunhalasi lakost - közölte a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság.


A police.hu-n olvasható közlemény szerint október 1-jén 14 óra 20 perc körül Kiskunhalason, az egyik presszónál megjelent a gyanúsított és három ismerőse. A vendéglátóegység előtt a csoport egy vélhetően korábbi sérelem miatt szóváltásba keveredett egy 44 éves férfival és három fős társaságával, majd egymást ásóval és botokkal kölcsönösen bántalmazták. A verekedés során R. F. egy késsel a 44 éves sértett hasán egy szúrt-vágott sebet ejtett, amelynek következtében a férfi életveszélyes sérülést szenvedett.


Az eljárás során a főkapitányság nyomozói garázdaság megalapozott gyanújával gyanúsítottként hallgattak ki négy személyt, akik az eljárás további szakaszában szabadlábon védekeznek. A rendőrök előterjesztést tettek R. F. előzetes letartóztatásának indítványozására.


(Fotó: Police.hu)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!