PR

2017.09.20. 02:00

Már a 2018-as esküvői szezonra készülnek a Hungiban

Minden igényt kielégít a vigadó, ami Szeged legnépszerűbbé szórakozóhelyévé vált.

A céges rendezvények mellett esküvők egyre népszerűbb helyszíne a Hungi Vigadó a Stefánián. A 2018-as esküvői szezonra már most célszerű helyet foglalni.

 

– Már a 2018-as esküvői szezonra is van több foglalásunk – kezdte Annus Melinda, Hungi Vigadó menedzsere. A rövid időn belül Szeged egyik legnépszerűbb szórakozóhelyévé vált Hungi a szórakozni vágyó közönség mellett céges rendezvények, családi ünnepek, csapatépítő tréningek és esküvők kedvelt helyszíne, ahol több különteremmel várják a vendégeket.

 

Már a 2018-as esküvői szezonra készülnek a Hungiban - GALÉRIA


A Hungi Vigadó egyedi, elegáns és minden igényt kielégítő helyszínnel gondoskodik arról, hogy feledhetetlen legyen a nagy nap. A helyszín önmagában különleges: a Hungi gyönyörű épülete a város szívében, nem messze Szeged főutcájától, a Tiszától, méltó az elegáns alkalmakhoz. Az épületben 200 fős lakodalom lebonyolítását is vállalják. – Akik már idén lefoglalják a Hungit az esküvőjükre, azoknak kedvezményt biztosítunk – tette hozzá a klub menedzsere. A polgári esküvőt akár helyben, a hangulatos teraszon is meg lehet tartani, amire idén már több alkalommal sor került. Így még a Széchenyi tértől, a városházáról induló séta is megspórolható.

 


A Hungiban a jó hangulat is garantált: a kiszolgálás profi, az ételek és italok minőségiek. A menü szabadon összeválogatható, a házias ízektől az ételkülönlegességekig várja a vigadó a vendégeket. Prémium italok, koktélok és kávékülönlegességek és igény esetén koktélshow gondoskodik a családi és céges rendezvények, valamint esküvők jó hangulatáról. A professzionális kiszolgálás mellett a Hungi Vigadó modern technikai háttérrel gondoskodik a rendezvények színvonaláról: fény- és hangtechnika, illetve projektoros vetítési lehetőség mellett a Hungi profi fotósa is rendelkezésre áll. 

 

Ha Ön is különleges, elegáns és egyedi esküvőre, rendezvényre vágyik, akkor érdeklődjön és kérjen ajánlatot Annus Melindától  a +36-30/535-3483-as telefonszámon vagy a [email protected] e-mail-címen.

(X)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában