Szeged és környéke

2017.09.01. 20:10

Meseország boszorkányok nélkül, mindez Szegeden - fotók

Már két hete használják az ovisok a csodapalotát - vagy űrállomást, attól függ, kit kérdezünk -, de pénteken volt a hivatalos átadó ünnepség.

– Csodapalota, meseország boszorkányok nélkül, űrállomás - mondták az óvodások belépve a megszépült Építő utcai óvodájukba két hete. Akkor vették ismét birtokba a kívül és belül is teljesen felújított épületet, amelynek pénteken tartották a hivatalos átadó ünnepségét.


A 108 férőhelyes tarjáni panelintézmény a hetvenes évek elején épült, és a kivitelező három hónap alatt végzett a korszerűsítésével. A nemzeti színű szalagot óvodások közreműködésével vágta át Botka László polgármester, Mészáros Tamás körzeti önkormányzati képviselő, Bartáné Tóth Mária óvodaigazgató és Szabóné Agócs Andrea intézményvezető.


Az uniós forrásból megvalósuló kétéves felújítási programban eddig két bölcsőde készült el, és a napokban fejezik be a Tabán utcai óvodát, jövőre pedig öt újabb intézmény következik.

 

Átadták az Építő utcai óvodát - GALÉRIA. Fotó: Frank Yvette


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!