Szeged és környéke

2017.07.30. 18:00

Egy nő meghalt, heten megsérültek a 43-as főúton Deszknél - galéria

Eddig tisztázatlan okokból összeütközött két személygépkocsi. Egy ember meghalt, heten megsérültek. Megindult a forgalom a 43-as főúton.

19.53: Megszűnt a forgalomkorlátozás Szeged és Deszk között, a 43-as számú főúton, ahol korábban halálos közlekedési baleset miatt volt teljes útlezárás.


Egy 45 éves szegedi nő meghalt abban a Toyotában, amely Deszk felől érkezett vasárnap délután a 43-as úton, és karambolozott.


A rendőrség közleménye szerint az autó eddig tisztázatlan körülmények között áttért a menetirány szerinti bal oldalra, ahol összeütközött egy szemből, szabályosan odaérkező Forddal. Mindkét járműben négyen utaztak. A járművek vezetőit és többi utasát a mentők kórházba szállították.


A helyszínelés és a műszaki mentés idejére a főút érintett szakaszát teljesen lezárták, és Kübekháza felé terelték.

Egy nő meghalt, heten megsérültek a 43-as főúton Deszknél - GALÉRIA. Fotó: Karnok Csaba


Korábban írtuk:

Személyi sérüléses baleset miatt teljes útlezárás van érvényben a 43-as számú főúton, Deszk külterületén, ahol két gépkocsi ütközött.

Eddig tisztázatlan körülmények között két gépkocsi ütközött 2017. július 30-án, 15 óra körül a 43-as számú főút 8-as kilométerszelvényében. A balesetben az elsődleges információk szerint négyen sérültek meg, de sajnos később kiderült, hogy egy halottja és hat sérültje van.

Fotók: Karnok Csaba


A katasztrófavédelem honlapján azt írják, összeütközött két személygépkocsi a 43-as főút 9-es kilométerénél, Deszk közelében. Egy ember életét vesztette, hat másik pedig megsérült a balesetben. Az egyik sérültet a műszaki mentés céljából a helyszínre riasztott szegedi hivatásos tűzoltók feszítővágóval szabadítottak ki a járművéből.

A helyszínelés és a műszaki mentés idejére teljes az útlezárás a főút érintett szakaszán. A rendőrség a forgalmat Klárafalván a 4302-es útra, valamint a szőregi körforgalomnál Kübekháza felé tereli - írta a police.hu

A rendőrség kéri az arra közlekedők fokozott figyelmét és türelmét! 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!