Kultúra PRINT

2017.07.28. 15:30

Mit csináljunk a hétvégén a Balatonon?

Sinatra est, Hooligans koncert, Amadinda Ütőegyüttes - többek között ezek várják a nyaralókat, de ezen a hétvégén veszi kezdetét a IV. Aranykapu fesztivál is, aminek a csúcspontja minden bizonnyal a gombócfesztivál lesz.

Siófok

Ha épp Siófokon tölti a hétvégét és egy jó koncertre vágyik nem szabad kihagynia a Sinatra Summer Night-ot szombat este!

Malek Andrea , Gájer Bálint, Lányi Lala ,Vastag Tamás a Stúdió 11 kíséretével egy estére megidézik a swing virágkorát, a '30-as évek Amerikájának dohányfüstös, fehér inges, fekete autós miliőjét.


Ha vasárnap, akkor pedig Zene a Zöldben!

Siófok legszebb parkjába, a Jókai parkba várják a a komolyzene kedvelőit. A neves előadóművészekkel megtöltött paletta gondoskodik a szokványosnak nem mondható helyszín jó hangulatáról. Igazán otthonra lelhet itt bárki aki a park szép szőnyegén vagy padjain üldögélve átadja magát a kulturális piknik varázsának.

2017. július 30. vasárnap 19.00 Amadinda Ütőegyüttes


Szigliget

Annak aki egy kicsit zúzósabb koncertre vágyik a Hooligans koncertjét ajánljuk, akik a szigligeti várban énekeltetik meg a közönséget szombat este.

A koncert 20 órakor kezdődik.

A hangulat garantált, ahol a Hooligans zenél, Csipáék ezt többször is bizonyították a várban. Idén is szeretnék zenéjükkel megrengetni a falakat.

 


Balatonfűzfő

A IV. Aranykapu fesztiválon július 28-tól tíz napon át koncertekkel, folklórprogramokkal, játszóházzal, játékparkkal, gyermek előadásokkal, főzőversennyel, veteránjármű találkozóval szórakoztatják a Balatonfűzfőre látogatókat. A rendezvény fénypontja várhatóan az idén is gombócfesztivál lesz augusztus 5-én.

Kattintson ide a részletes programkínálatért!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!