ÚtON: mozgalmas a péntek délután, de lehet közlekedni

Folyamatosan frissülő cikkünkből mindent megtudhat, ami a város útjain történik.

delmagyar.hu

16.30: Éléggé mozgalmas az utakon a forgalom. Kezd bedugulni a Dugonics tér környéke. A Somogyi utcán, Oskola utcán, valamint a Stefánián is sokan vannak. A nagykörúton a bevásárlóközpont környékén is lassabb haladásra kell készülni. A külső körúton sincs autóhiány, de azért jól lehet közlekedni. A sugárutakon is elég élénk a forgalom, azonban fennakadás nincs.


Reggeli helyzetjelentés: A szokásos reggeli forgalom van az utakon. A József Attila sugárúton a befelé jövő oldalon, és a Budapesti körút kereszteződésében elég hosszú kocsisor van. A Csillag téri körforgalomnál is sok az autó, itt is lassú a haladás. Komolyabb mennyiségű autóval találkozhatunk még a Hősök kapuja környékén, itt minden irányból torlódik a forgalom. A Belvárosi hídon is araszolás van, illetve az újszegedi oldalon tolódás. A nagykörúton dolgoznak a buszöblök felújításán, ez okoz egy kis sávszűkületet - tudtuk meg az ÚtOn partnerétől, a Rádió Taxi Háromtól.

 

Várjuk az ÖN észlelését is a szegedi utakról!


DE segíthet Ön is: ha bármi szokatlant tapasztal a szegedi utakon, akkor küldje el nekünk észlelését, fotóját az [email protected] és mi közzé tesszük azt az ÚtON hírfolyamában.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában