Szeged és környéke

2017.06.07. 15:15

Ilyen villámok tomboltak tegnap, és ezt művelték a megyével! - videó

Csanádpalotán és Magyarcsanádon is lecsapott a villám a kedd éjszakai viharban, Zákányszéken pedig melléképületre dőlt egy nagy méretű diófa.

delmagyar.hu

Először egy magyarcsanádi családi házhoz riasztották a makói egységeket, itt a kémény megrongálódott részeit távolították el a tűzoltók. Csanádpalotán pedig egy húsz méter magas fa teteje izzott, füstölt. Az egységek egy vízsugárral végezték el a beavatkozást. Személyi sérülés egyik esetben sem történt.


Melléképületre dőlt egy nagy méretű diófa Zakányszék belterületén kedden. A szegedi tűzoltók kihúzós létra és mentőkötél segítségével végezték el a beavatkozást. Kisteleken pedig az úttestre dőlt egy fa a kora esti órákban, amely az autósok forgalmát is akadályozta. A Mindszent-Szegvár közötti vasúti sínek mentén is kidőlt egy húsz méter magas fa, amely a vonatforgalomban is fennakadásokat okozott. A hivatásos egységek minden esetben rövid idő alatt a helyszínre értek és megkezdték a műszaki mentést. Személyi sérülés egyik esetben sem történt - közölte a Katasztrófavédelem.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!