Budapesten jártak az MVM Szegedi VE evezősei

2024.05.08. 07:26

Nyolcan is eredményesen kvalifikáltak

Budapesten két versenyen is szerepeltek az MVM Szegedi VE evezősei, akik közül nyolcan éremmel zárták az országos bajnoki kvalifikációs futamot.

Mádi József

A két versenyen érmeket nyertek a szeged egységek.

Fotó: MVM Szegedi VE

Mind a nyolc MVM Szeged VE-versenyző az első három között végzett a fővárosban rendezett MTK-kupán a tanuló IV. korcsoport idei első (még kettő lesz) országos bajnoki egypárevezős kvalifikációs futamában. A fiatalok egy első, négy második és három harmadik helyezést gyűjtöttek, ami biztató a folytatást illetően.

Az MVM Szeged az MTK-kupán további két aranyérmet nyert, a tanuló lányoknál a Farkas Anna Flóra, Vincze Blanka kétpárevezős egység győzött, míg a masters kategóriában Ambrus Attila lett első a négypárevezős csapatával.

Az MVM Szeged VE eredményei, tanuló egypár, országos bajnokság, kvalifikáció, első: Rácz Rajmund; másodikok: Farkas Anna Flóra, Csikós Flóra, Kecskeméti Eliza, Varga Benjamin; harmadikok: Vincze Blanka, Kis Mirella, Gerhardt Máté.

MTK-kupa, elsők: Farkas Anna Flóra, Vincze Blanka  (tanuló IV., kétpár), Ambrus Attila (a masters négypár tagja), második: Petrovszki Edit (a masters kétpár és a mix masters kétpár tagja); harmadikok: Csókás Kira, Cseh Eszter (serdülő kétpár), Herédi-Szabó Mónika (masters kétpár); 12. Szabó Bendegúz, Herédi Bence Serdülő kétpár).

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában