Összetartáson vesznek részt

2024.05.02. 16:22

17 szegedi kézilabdázót hívtak meg a korosztályos válogatottakba

A következő héten válogatott szünet lesz felnőtt- és utánpótlás szinten egyaránt férfi kézilabdában.

Becsei Dávid

Gazsó Péter két gólt lőtt a NEKA ellen, az egyiket hétméteresből.

Fotó: Sólya Eliza/pickhandball.hu

Tizenhét szegedi kézilabdázó kapott meghívót a különböző korosztályos válogatottakba – írja friss hírében a pickhandball.hu. Valamennyien a Pick Kézilabda Akadémián pallérozódnak, közülük Gazsó Péter és Fekete Gellért a keddi NEKA elleni bajnokin pályára is lépett a felnőttek között. Előbbi kettő, utóbbi egy gólt szerzett.

Junior válogatott: Radvánszki Attila, Juhász Ádám, Gazsó Péter, Balogh Dániel. Fekete Gellért. Ifjúsági válogatott: Kucsera Máté, Németh Bulcsú, Sajben Soma. Serdülő válogatott: Karát Dominik, Kelemen Barnabás, Csurkó Dávid, Vágvölgyi Szilárd, Varga Levente. Serdülő B-válogatott: Oltványi Levente, Debreceni Richárd, Kádár Gergely, Szegi Marcell. 

A következő héten az OTP Bank-Pick Szeged is válogatott szünetre tér, ugyanis a nemzeti csapatokra világbajnoki selejtezők várnak. A magyarok Litvánia ellen játszanak. Ezt megelőzően viszont még szombaton 18 órakor lejátsszák a szegedi utolsó alapszakasz-mérkőzésüket Dabason a bajnokságban.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában