Nagy Martin 2025 nyaráig biztosan marad

2024.04.20. 14:10

Hosszabbított válogatott kapusával a Pick Szeged

Az OTP Bank-Pick Szeged férfi kézilabdacsapata élt opciós jogával és 2025. június 30-ig meghosszabbította Nagy Martin szerződését.

Becsei Dávid

Nagy Martin (balról) a következő szezonban is az OTP Bank-Pick Szeged mezét viselheti.

Fotó: Török János

– Martin kiváló munkát végez, több meccsen is bizonyította, hogy számíthatunk rá, kiválóan teljesített, így nagy örömmel írtuk alá vele az újabb megállapodást – nyilatkozta Kiss Bence, a Pick Kézilabda Zrt. cégvezetője.

A nyáron tért vissza három évnyi légióskodást követően Nagy Martin Szegedre. A magyar válogatottban is bemutatkozhatott, a Tisza-partiak mezében pedig több bajnokin, valamint a Telekom Veszprém elleni Bajnokok Ligája-visszavágón is megmutatta, lehet rá számítani.

Sokat elmond Nagy eddigi teljesítményéről, hogy a Magyar Kézilabda-szövetség statisztikái szerint 110 védést mutatott be eddig, ami 36 százalékos védési hatékonyságot jelent. A Veszprém elleni BL-visszavágón bravúrt bravúrra halmozott, egyik ilyenjét pedig a visszavágók legszebb hárításának választotta meg az EHF. Nagy Martin tagja az olimpiára készülő bő magyar keretnek.

– Öröm és büszkeség, hogy a következő idényben is szeretett klubom mezét viselhetem. Sokat dolgoztam és úgy érzem fejlődtem ebben a szezonban. Tisztában vagyok vele, hogy még jobb lehetek, ehhez pedig dolgozni, tenni kell. Ezen leszek az idény hátralévő részében, hiszen a komoly kihívások még most következnek. Erre a szezonra koncentrálok, csakis a következő feladat lebeg a szemem előtt – hangsúlyozta Nagy Martin a bejelentés kapcsán a klubhonlapon.

A következő szezonra átalakuló Pick Szegednek jelenleg három kapussal (Thulin, Imsgard, Nagy) van érvényes szerződése, azt nem tudni, hogy Mikler Roland hol folytatja a pályafutását.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában