Helyi sport

2024.02.15. 12:11

Pécsett játszik a lendületben lévő Kosársuli péntek este

Zsinórban öt győzelemmel a háta mögött az NKA Universitas Pécs II. vendége lesz a Vásárhelyi Kosársuli péntek este.

Delmagyar.hu

Öt győzelem után Pécsett játszik a Kosársuli péntek este.

Fotó: Hunbasket.hu

Pénteken 19 órától az NKA Universitas Pécs II. otthonában folytatja a férfi kosárlabda NB I./B Zöld csoportos bajnokságot a Vásárhelyi Kosársuli.

A vásárhelyiek a csoport legjobb formájában lévő csapatnak számítanak a 20. forduló előtt, hiszen a legutóbbi öt mérkőzésüket egyaránt megnyerték – ezzel pedig jelenleg a kilencedik helyen állnak a 14 csapatos mezőnyben. A péntek esti ellenfél, az NKA Universitas Pécs II. éppen csak jobb mérleggel előzi meg a Kosársulit, a baranyaiak ugyanis eddig 18 meccset játszottak, ebből kilenc győzelem, és ugyanennyi vereség a mérlegük.

A Kosársuli az elmúlt hetek teljesítményének köszönhetően bejelentkezett a rájátszást jelentő helyek valamelyikére – ebben pedig nagyon segítene a csapatnak, ha zsinórban a hatodik győzelmét is megszerezné.

A pécsiek a legutóbbi két bajnokijukat elveszítették, viszont a két csapat november 4-én, a Hódtói sportcsarnokban lejátszott összecsapását 69–62-re megnyerték, így a visszavágás is fűtheti a vásárhelyieket pénteken este.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában