Helyi sport

2017.11.02. 12:29

Középpontban: Molnár Péter, az SZTE Taylor&Nash edzője

Szombattól szombatig hat meccsük van a szegedi női vízilabdásoknak. Ma 18.30- tól következik az ötödik, az OB I-ben a Dunaújvárost fogadja a Szegedi Vízmű Taylor&Nash Szegedi Egyetem. Molnár Péter vezetőedző reméli, nem dől majd el hamar a három pont sorsa.

Becsei Dávid

– Kétarcú a csapat? A magyar kupában sikerült a továbbjutás, a bajnokságban két győzelme van, de az Egert egyik kiírásban sem sikerült legyőzni.

– Ezt egyáltalán nem mondanám. A bajnokság és a kupa nem összehasonlítható, utóbbiban az első napon szép eredményeket értünk el, míg a második napra elfáradtunk a rövid kispadunk miatt. Jó alkalom volt, hogy tovább csiszolódjunk. Az Eger ellen az OB I-ben egy rövidzárlat miatt kaptunk ki, míg az mk-ban nem ment ellenük már vasárnap.

Motiváció. Molnár Péter űzi, hajtja a játékosait. Fotó: Frank Yvette

Motiváció. Molnár Péter űzi, hajtja a játékosait. Fotó: Frank Yvette

– Úgy látszik, jól igazoltak. Hoskingnak többször 60 százalék körüli védési hatékonysága van, míg Bell gólokkal hálálta meg az eddigi bizalmat.

– Hoskingtól mindig azt várom, hogy jobb teljesítményt nyújtson, mint az ellenfél kapusa, mert csak így nyerhetünk. Nincs azonban könnyű helyzetben, nem ismeri a hazai mezőnyt, míg a magyar hálóőrök igen. Bellnek óriási motiváció, hogy Bujkát kell pótolnia, de egyelőre még nincs azon a szinten. A Szentes ellen viszont győztes gólt lőtt, jól szerepelt az mk-ban.


– Nehéz meccs vár a csapatra ma a Dunaújváros ellen. A vendégek mindhárom találkozójukon győztek, az FTC ellen 8–6-ra.

– Igen, az egész hetünk nagyon nehéz. Játszottunk négy kupameccset szombaton és vasárnap, a bajnokságban pedig ma a Dunaújvárost, szombaton a BVSC-t fogadjuk. Ma, remélem, jót játszunk, és nem nyílik szét hamar az olló. Szeretném, ha végig ott loholnánk a válogatott pólósokkal teletűzdelt Újváros nyakában.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában