Helyi sport

2017.11.15. 10:13

Egy sima, egy fordított: mindkét megyei női vízilabdacsapat a fővárosban vizitál

A Szegedi Tudományegyetem Taylor&Nash az UVSE II. otthonában ugrik vízbe 17 órától, míg a Hungerit-Szentesi VK a vasárnapi magyarkupa-meccs után ismét a Ferencvárossal csatázik 20 órától, immár az OB I hetedik fordulójában.

Munkatársunktól

A szegediekre várhat könnyebb mérkőzés, mivel az Újpest fiókcsapata még nyeretlen az idényben, míg Molnár Péter tanítványai már legyőzték a Tatabányát és a Honvédot, a három nagycsapattól (UVSE, BVSC, Dunaújváros) és az Egertől pedig kikaptak a bajnokságban.


A Ferencváros női pólócsapata nyár óta íródó történelme során ma negyedszer mérkőzik meg a Hungerit-Szentessel. Az első találkozót – amelyet a szeptemberi felkészülési tornán rendeztek Szentesen – a Csongrád megyeiek nyerték meg 11–9-re, míg a másodikon, az elmúlt szombati mk-meccsen 10–10-es döntetlen született. A népligeti visszavágón nyert először a Fradi az exszegedi és szentesi játékos, Bujka Barbara vezérletével 13–9-re. Vidumanszky László együttese kilenc ponttal a hatodik pozíciót foglalja el a tabellán, így egy esetleges győzelemmel megelőzhetnék az azonos pontszámmal álló Fradit.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában