Helyi közélet

2024.05.02. 16:17

Szentes problémája, hogy kevés a képzett fiatal

A választás tétje, hogy tudunk-e olyan gazdaságpolitikát megvalósítani, hogy haza költözzenek a képzett fiatalok – tette közzé hivatalos Facebook-oldalán Bozó Zoltán. A Fidesz szentesi polgármesterjelöltje szerint a város egyik legégetőbb problémája, hogy nem térnek vissza Szentesre a képzett fiatalok.

Delmagyar.hu

– A választás tétje, hogy tudunk-e olyan valós gazdaságpolitikát megvalósítani, amelynek következtében fiataljaink visszatérnek, itt alapítanak családot, itt telepednek le és itt tudnak karriert építeni – szögezte le közösségi oldalára feltöltött videójában Bozó Zoltán.

A Fidesz-KDNP szentesi polgármesterjelöltje hozzátette, a képzett emberfők hiánya nem csak a városvezetés minősége miatt jelent problémát, de a szüleiknek, nagyszüleiknek is hiányoznak a mindennapokban.

– Olyan Szentest építsünk, ahol a fiataljaink megtalálják céljaikat, elérhetik álmaikat, igazi otthonra lelhetnek. Szentes sokkal többet érdemel. Városépítő munkára készülök – hangsúlyozta Bozó Zoltán.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában