Helyi közélet

2024.05.05. 22:22

Szabó Zsuzsanna új korszakot nyitna Csanádpalotán

Delmagyar.hu

Forrás: promenad24

 

Azért indulok a polgármester-választáson, mert úgy látom, Csanádpalota elindult a megújulás útján, és úgy gondolom, ezt a munkát érdemes folytatni. Ehhez szorgalomra és új lendületre van szükség. Fontosnak tartom, hogy megújítsuk a bölcsődét, az általános iskola alsó tagozatos épülete teljes egészében megújuljon, legyen korszerűbb orvosi rendelőnk, mert számomra az idősekről való gondoskodás éppen olyan fontos, mint a fiatalok támogatása. Kezdjünk új korszakot, éljünk a lehetőségekkel, fejlesszük tovább közösen közösségünket, hogy Csanádpalota egy élhető, szerethető, vonzó település legyen

 – üzente közösségi oldalán egy videóban a Fidesz-KDNP polgármesterjelöltje.

Szabó Zsuzsanna, a Csanádpalotai Dér István Általános Iskola igazgatója tanári munkája során megtapasztalta, egy közösséget úgy érdemes vezetni, hogy meghallgatjuk egymást, és a kitűzött célokat együtt végigvisszük. A település irányításában hasonló szempontokat venne figyelembe, és kíván érvényesíteni, ha bizalmat kap az itt élőktől.

Mint a Lázár János országgyűlési képviselő és Perneki László jelenlegi településvezető által is támogatott csanádpalotai polgármesterjelölt elmondta, az összefogásban és az együttműködésben hisz. Új lendületet szeretne adni Csanádpalotának, ehhez kéri a helyi választók támogatását június 9-én az önkormányzati választáson.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában