Helyi életstílus

2024.04.25. 03:00

Konditerem is van az új öltözőépületben

Imre Péter Géza

Fotó: Imre Péter

Mint arról már beszámoltunk, elkészült a csengelei sportpályán, 90 millió forintos költségvetésből az új öltöző épülete, amelyben ifjúsági és felnőtt rész, a lakosság által díjmentesen használható konditerem, valamint iroda kapott helyet. A födémet és a tetőszerkezetet azonban úgy alakították ki, hogy a későbbiekben szükség esetén 24 szálláshelyet is kialakíthassanak a tetőtérben.

Az új létesítményt csütörtökön adják át, az esemény 15.30-kor kezdődik szalagátvágással majd szenteléssel, utóbbit Antal Imre plébános végzi. Jelen lesz Farkas Sándor országgyűlési képviselő, miniszterhelyettes, Tóth Tibor, Csengele polgármestere és a vendéglátó Kun-Szabó Tibor egyesületi elnök, műsort ad a Czirok Zoltán vezette helyi fúvószenekar és a mazsorett csoport. A gála- az avatómérkőzést a labdarúgó vármegyei II. osztályban szereplő Csengelei KSE és a magyar öregfiúk-válogatott vívja 16.30-tól.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában