Szegedi hírek

2024.05.10. 09:45

Számon kérte a feljelentést a szegedi tolvaj, mert az szerinte rombolja tekintélyét

Delmagyar.hu

Ahogyan azt korábban a Bors megírta, Szegeden az egyik Pesti úti benzinkútról fizetés nélkül hajtott el egy férfi, akit végül felszólítottak a számla rendezésére, ám ez még mindig nem történt meg. Kiderült, hogy ezen a kúton nem csak ez a férfi lopott benzint, ugyanis év elején 60 ezer forintos tankolás után lépett meg egy sofőr.

60 ezres számlát csinált a tolvaj, majd számon kérte a feljelentést Fotó: Gé

Tankolt majd elhajtott

A benzinkút egyik dolgozója tette közzé a felhívást, miszerint egy sötétkék Audi A6 kombit vezető férfi tankolt, majd fizetés nélkül elhajtott a kútról. Kérték, hogy azonnal jelenjen meg a töltőállomáson és fizesse ki a számláját. Úgy tudjuk, hogy ez azóta sem történt meg, ami miatt feljelentették a sofőrt.

– Sötétkék Audi A6 kombi tulajdonosa ha itt van a csoportban, vagy valaki ismeri legyen szíves írjon privátban. 

Elfelejtette kifizetni vásárlását a benzinkúton. Jó lenne ha hétfőig pótolná. Megtankolta az illető az autóját, aztán beült az a kocsijába és elment. Nem vesztegette sokáig az időt – írta korábban a közleményben a dolgozó, akivel sikerült beszélnünk is vele és elmondta, feljelentették a rendőrségen.

Igen feljelentettük a sofőrt. Kint is voltak a rendőrök a felvételért, de azóta semmi nem történt. Pedig pár napot még vártam is, ketten írtak is neki, de úgy tűnik nem érdekli a dolog

 – mondta. 

benzinkút
Elhajtott fizetés nélkül és még neki állt feljebb Illusztráció/ Fotó: Google Maps

60 ezer forintos számlát hagyott a kúton 

Lapunknak az alkalmazott azt is elmesélte, hogy korábban is történt hasonló eset ugyan ezen a kúton, ám akkor jóval több pénzről volt szó. 

Még valamikor az év elején történt, de nem én dolgoztam akkor. Egy férfi tankolt, bejött vett egy hot dogot is, aztán elment, elhajtott. Ott is feljelentést tettünk. 

Az azért volt érdekes még, mert még ő volt felháborodva, mert rombolta a tekintélyét a rendőrségi eljárást.

 - Plusz áfás számlát kért… 60 ezer forintos számlát csinált, amit nem akart kifizetni - zárta. 



 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában