Egyperces

2013.12.19. 11:30

Nudisták rohamozták meg a szibériai fürdőhelyet

A szibériai Sheregeshben bárhová néz az ember, meztelen turistákat lát. A szokatlanul enyhe időjárás levetkőzteti a világ nudistáit.

Munkatársunktól

Megrohamozták a nudista turisták a szibériai Sheregesh fürdőhelyet. Nem érdekli őket, hogy odakint mínusz 26 Celsius-fok van, és egy átlagos embernek már egy séta gondolatától is megfagy a vér az ereiben, egy szál sapkában flangálnak a férfiak és a nők a strandon - írja a manna.ro.

Ha megunták a fürdést, a hóban hemperegnek, napoznak, és ha fáznak, tüzet gyújtanak, de semmiképp sem mennek be a házba.

Úgy tartják, ez a "banya" nevű szibériai hagyomány a leghatékonyabb immunerősítő módszer.

Oroszországban január 20-a után, a régi ortodox egyház vízkereszt ünnepe után szokás a jéghideg vízben fürdeni, de idén nagyon enyhe a szibériai tél. A kutatók a globális felmelegedés számlájára írják, hogy máskor akár mínusz 47 fokig is lecsökken a hőmérséklet, most csak a mínusz 20 körüli értékeket mutat a hőmérő higanyszála - olvasható a manna.ro-n.

Címkék#nudista

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!